Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kim najszybciej wyceruje na bronzie I prosze szybko o odp

znekXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Screen wygasł... Graj fizzem na midzie , może się zmusisz do hecarima na jungli , prawie nigdy nie przegrywam , i zagraj duo z jakimś kolegą który ogarnia , ja tak zawsze gram że kumpel idzie mid/top a ja jungle i sie wygrywa rankedy. Do carrowania na adc zdecydowanie vayne , true dmg , w late game niszczy wszystko. Na topa riven/renekton tanky + dmg wszystko czego potrzeba

Opublikowano

Lux na mida: albo wygrywasz mida jak masz easy enemy i schodzisz roamować, pomagać ultem w early albo jak masz ciężkiego przeciwnika to od razu ściągasz jak najszybciej całą falę i schodzisz roamować, pomagać z ulta, robisz dragony z junglerem i supportem.

Nasus top: to jest bardziej ryzykowne, bo nie możesz pomóc teamowi w early. Musisz farmić farmić i jeszcze raz farmić. Wbijasz 500 stacków, wchodzisz w tfa, zabijasz 2-3 i pushujesz.

Opublikowano

Mid : Ryze/Lux/Annie

Top : Malaphite/Nasus/Jax/Renekton

Jungle : J4/Olaf/Xin/Mumu

Adc : Trist / Ez

Supp: Annie Lulu

graphic.png

Opublikowano

Picknij Trynde i smiej sie przeciwnikowi w twarz, oni tam nie wiedza co to armor ani nie potrafia grac na Trydne. Mozesz pushowac do konca a w teamfightach tez se dasz rade bo nie zabraknie ci skilli, zwyczajnie pozabijasz all z aa.

Swietnie sie nim bawie gdy boostuje ziomkow.

Opublikowano

Graj Annie ona wymiata na midzie.

Ludzie z tą dywizją nie organiają ją.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Jeżeli potrafisz grać tymi postaciami co są widoczne na SS'ie to spokojnie ZED wycarruje wszystko :) Sam mój kumpel z brązu 3 do silver 3 w tydzień samym zedem wyszedł - Mid/Top.

Dodatkowo na Jungle/Topa Nasus jeżeli potrafisz w miarę stackować Q.

Opublikowano

riven ta postac do postac dla brazow jak nie masz to kup 2894238944 skokow tarcza na 1/3 hp polecam iJura ja sam z brazu do golda wyszedlem fizzem a do plat to juz vayne draven kassadin singed

Opublikowano

O czym my tu mówimy, zileanem spokojnie do golda wycarrujesz. Stawiasz bombe, W, Znowu stawiasz bombe.. Czekasz 1,2,3 JEB KURWA i przeciwnik ma pograne. Zaufaj mi.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...